divendres, 21 de gener del 2011

WORLD RACE

El projecte de la World Race ens ha semblat una novetat per nosaltres, ja que no havíem treballat mai d’una manera així, i mai s’havia fet a l’escola. Trobem que és una bona idea, per motivar als alumnes per fer una matèria una mica feixuga, perquè es poden aprendre moltes coses noves, sobre tot el tema de la navegació dels velers. A classe, hem vist una mica com anava això de la World Race per Internet, i hem vist que hi ha tot un muntatge darrere molt important. Hi ha una pàgina on pots anar mirant el seguiment del veler i està molt bé perquè pots veure tot el recorregut que han fet fins ara, i a la distància que tenen els vaixells més endarrerits. També hi ha la carpeta jove, que ens ha facilitat molt la feina per fer les activitats proposades.

El projecte consisteix en que havíem de fer uns grups a classe i cadascun d’aquests ha de seguir un dels velers que fa la competició.
Primer vam fer grups de quatre persones, que els vam escollir nosaltres i després per sorteig vam escollir el nostre vaixell. Un cop escollit el vaixell se’ns donen unes activitats proposades pels que organitzen la world race i porten tot el tema de les escoles que s’han apuntat a fer aquesta activitat. Aquestes activitats les fem entre les quatre, primer les comencem a fer a classe a la hora de recerca i la feina que ens falta fer ens la repartim o bé, ens truquem i la fem conjuntament o quedem un dia per fer-la totes juntes.

Quan vam fer el sorteig per escollir el nostre vaixell, ens va tocar el President, estàvem contentes de que ens hagués tocat aquest perquè una de les dues persones que hi ha al vaixell era espanyola. Al cap d’una setmana d’haver començat la carrera al nostre vaixell se li va trencar el màstil i va haver d’abandonar. La professora ens va dir que ens busquéssim un altre vaixell, vam mirar la classificació i vam veure que el Foncia anava segon, i ens vam agafar aquest, a més vam llegir a un lloc que l’any passat va guanyar i que te unes bones condicions per quedar en bones posicions. Ara mateix el nostre vaixell va en segona posició, però ha arribat a estar primer.


A. M., Patrícia Plana, Mar Lluch i Judith Adiego.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada