divendres, 28 de gener del 2011

World Race

Aleix Aguilar, J. F., Ricard Sangenís i À. R.
World Race
En primer lloc dir que el muntatge de la World Race ens ha semblat molt organitzat, sense cap problema i es permet seguir el recorregut dels vaixells en qualsevol moment del dia gràcies a la web i al blog, que també ens ha donat  molta informació sobre la World Race en general. El que creiem també és que hi ha massa publicitat potser, però clar, és necessària.
 Els components grup estem molt contents de que ens hagi tocat seguir aquesta embarcació, a més a més està molt ben classificada. A l’hora d’ organitzar-nos  intentem fer-ho el més just per tots, a classe sempre que podem ens ajudem en el que un no pot fer, i quan no acabem la feina a l’aula ens repartim el treball per casa i després ho enviem tot junt. De moment, tot va bé i no hem tingut quasi cap problema a l’hora d’organitzar-nos i repartir la feina de cadascú, esperem que tot segueixi així o millor, ja que aquest tema és un tema que ens interessa bastant a tots els membres del grup.
 L’embarcació que estem seguint està formada per dos homes molt ben preparats, Alex Pella i Pepe Ribes, que ja han aconseguit dos èxits en carreres oceàniques, l’ abril de l’any passat es van convertir en el primer equip que va ostentar el New York - Barcelona Transoceanic Sailing Record en 12 dies, 6 hores, 3 minuts i 48 segons. El següent repte va ser la volta a Espanya en vela, que van aconseguir ser els primers classificats entre la flota espanyola. Això demostra que és una parella compenetrada i que es coneixen a fons la seva embarcació i són un dels equips amb més referència i combativitat. El membre Alex Pella va néixer a Barcelona, on també viu actualment, és solter, té 38 anys i és la primera vegada que participa en aquesta competició. L’ altre membre és en Pepe Ribes, que va néixer a Benicàssim (Alacant) i actualment viu a Barcelona, està casat i esperant un fill, té 39 anys i l’any passat tampoc va participar en aquesta competició.
L’equip Estrella Damm té molt de prestigi i es coneixen bé la ruta, aquest vaixell va guanyar la World Race de 2007-2008. Té moltes possibilitats de repetir la gesta  i això esperem i desitgem, també els hi desitgem molta sort als membres de la navegació i que gaudeixin d’aquesta competició tant com ho estem fent nosaltres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada