divendres, 21 de gener del 2011

Som el grup del Guillem Tello, del Ferran Lluis Blasco i del Marc Mustè: FONCIA

Tot el grup pensem que és d’agrair que la Barcelona World Race faci tot aquest muntatge a traves d’escoles, amb fitxes i altres documents que ens ajuda a seguir mes atentament la cursa. Això fa créixer l’interès per aquesta organització esportiva poc coneguda per molta gent i que gràcies a aquests esforços desinteressats es dona a conèixer.
Ens dividim el treball en parts i anem rotant, de manera que cada setmana ens tocarà fer una feina diferent a la de la anterior i posteriorment ho entreguem agrupat. (si no hi ha cap problema). Farem tot el possible per entregar la feina alhora.
El nostre vaixell es el Foncia. Va començar bastant be la cursa però hi va haver un moment on va arribar a caure a la novena posició ja que va tenir que parar a arreglar una part del vaixell malmesa. Però es va recuperar ràpid i va arribar fins la primera posició on hi va estar alguns dies, però va acabar sent avançat per L’Estrella Damm i el Vibrac-Paprec 3. Però en qüestió de dies va avançar al Estrella Damm i es va col·locar en segona posició. Fa poc s’han vist sorpresos pel vaixell Mapfre que els ha apretat molt. Foncia ha intentat un atac fortiu al Vibrac-Paprec 3 però no ha anat com s’esperaven i s’han ampliat les distàncies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada