divendres, 28 de gener del 2011

Barcelona World Race

Jessica Jaraba, Natàlia Borreguero, A. A. i Albert Poch.


Barcelona World Race


Comentari sobre la Barcelona World Race:

Creiem que el gran muntatge que ha fet la organització de la BWR es digne d’admirar, no només per la difícil organització de la regata en si, si no també per totes les grans coses que esta fent per que es doni a conèixer en moltes escoles.
Tot el material que tenim per poder treballar i que ens ha facilita la BWR, va molt bé per poder seguir la regata i anar fent les fitxes i tot plegat amb molt bones condicions.
Errant d’això de ben segur que molta gent a conegut i s’ha interessat per la BWR, nosaltres ja la coneixíem de la edició anterior.

En el grup que estem ens organitzem de manera que cadascú de nosaltres pugui fer una de les tasques que hem de fer, ja sigui per separat o en grup, i després ho ajuntem i posteriorment ho enviem a la professora.

El vaixell que ens ha tocat seguir és el Fòrum Marítim Català. En aquest moment va últim en la classificació, perquè des de la sortida de Barcelona ja va quedar en posicions atracades i en creuar l’estret de Gibraltar va perdre molt de temps, però estem segurs que remuntarà algunes posicions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada