divendres, 21 de gener del 2011

La nostra opinió

RESUM

·Com ens organitzem la feina             
Som l'Adrià Miró, l'Albert Briva, el Guillem Ortiz i el Sergi Capdet i nosaltres fem el seguiment del vaixell Renault que participa a la Barcelona World Race 2010 - 2011. La feina ens la repartim a parts igual en parelles; per exemple el Guillem Ortiz i el Sergi Capdet hem fet el seguiment del vaixell, i l'Adrià Miró i l'Albert Briva han omplert la fitxa tècnica.

· Seguiment del vaixell Renault
El nom complet del vaixell és Renault Z.E, i és l'anterior a Gitana Eighty de Loïck Peron. El vaixell en qüestió té tres anys, ja que el primer cop que va navegar va ser el juliol del 2007. És un disseny bessó de l'Estrella Damm i els dos regatistes se'l coneixen ben a fons. L'un és Pachi Rivero i l'altre és Antonio Piris. Es pot dir que Pachi Rivero té més experiència en el tema de les regates perquè no és el primer any que participa, ja que l'any passat va participar amb Mutua Madrileña i va quedar segon. La vida és diferent quan es participa en un regata, per exemple, mengen menjar liofilitzat, dormen molt poc,etc.

·L’anècdota
El passat dia 15, en Patxi i l'Antonio, integrants de l'equip Renault van tenir una petita sorpresa ja que cap al vespre els va visitar una oreneta de mar, que semblava ser que estava bastant malalta. Se la van trobar mig xopa a la coberta i la van deixar en un lloc sec durant la nit sencera. L'endemà, sense acomiadar-se va aixecar el vol i se'n va anar.


·Què en pensem sobre la World Race?
Tenim opinions força variades. Per exemple l'Albert Briva creu que això d'estar tants dies en alta mar ha de ser molt difícil de viure i s'ha de tenir molta experiència, el Sergi Capdet creu que té molt de mèrit això que fan, independentment de les posicions en que els regatistes quedin en la classificació final. El Guillem Ortiz pensa que es un gran esdeveniment  però que és molt dur i necessita sacrifici i valentia ja que trobar-te una turmenta en mig d'alta mar no és gens fàcil de combatre, i l'Adrià Miró pensa que els regatistes no haurien de portar patrocinador.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada