divendres, 21 de gener del 2011

El Central Lechera Asturiana

WORLD RACE
Nosaltres som el grup de la Marta Tormo, la Laura Cardona, la Sandra Rull i l’Anna Gené i fem el seguiment del vaixell Central Lechera Asturiana. Els dos tripulants d’aquest vaixell són el Fran Merediz i el Fran Palacio. Tots dos espanyols.
A la classe, per poder fer millor el seguiment de tots els vaixells, ens vam repartir en grups de 4 persones. A cada grup se li va assignar un vaixell per sorteig. L’hora que dediquem a l’escola per anar fent feina és la de recerca. En aquesta classe anem als ordinadors, per que a la plataforma de l’escola hi tenim penjat tot el material que necessitem per poder anar seguint la trajectòria del vaixell i anar omplint les fitxes relacionades amb la regata. Com que en una hora a la setmana no tenim prou temps per acabar-ho tot, ens repartim la feina que falta per fer entre els components del grup i cadascú ho fa a casa seva. Després ho posem en comú per que no hi hagi cap error. Totes les activitats i comentaris queden penjats al blog de l’escola dedicat a la world race.
A nosaltres, la world race ens sembla una regata molt interessant de seguir, ja que és una de les més dures del món i a més a més és molt llarga i dóna la oportunitat de conèixer una mica millor el món de la vela ja que la majoria de nosaltres no té ni idea sobre com funciona. El fet que les escoles puguin participar en aquesta regata ens agrada molt perquè és una manera molt més divertida de treballar coses que són una mica avorrides. La organització de la world race és molt bona, ja que s’ha aconseguit que se’n parli molt a tot arreu i que sigui molt fàcil de seguir a través de la seva web que nosaltres també utilitzem per anar agafant la informació necessària per omplir les fitxes.

El Central Lechera Asturiana és un vaixell que actualment va en la posició 11 de la classificació però que va avançant sense problemes greus tot i que en alguns moments han tingut una mica de dificultat per poder seguir el ritme ràpid a causa del temps. Com els hi ha passat en el Golf de València. També han tingut que treure la vela major en una ocasió per culpa d’un cable que s’havia deslligat. Tot i així el tripulants segueixen optimistes i no perden l’esperança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada